ONLINE FOGLALÁS


AJÁNLATKÉRÉS
FOGLALÁS TELEFONON
+36 70 608 3322
Térkép
6728 Szeged, Budapesti út 2. | Telefon: +36 62 541 820 | Mobil: +36 70 608 3322 | Fax: +36 62 541 821 | E-mail: info@tiszacornerhotel.hu

Tisza Corner Hotel - Bemutatkozás

Szeged a hagyományok, a kultúra, az egyetemek és fesztiválok városa, a szőke Tisza két partján elterülőve. Az 1879-es nagy árvíz után Európa támogatásával épült újjá négy év alatt.

A Tisza Corner Hotelben élénk és vidám színek fogadják a hozzánk ellátogató vendégeket. A modern stílusú hotel Szeged kapujában található, az M5-ös autópálya mentén, a városba vezető főúton, a Budapesti út 2. szám alatt, a belvárostól 3 kilométerre.

SZOBAFOGLALÁS

A Szegedi szállodában kényelmes szobák igénybevételére van lehetőség, 2-3-4 fő részére is  a szabad kapacitás függvényében. A Tisza CORNER Hotel kedvező árfekvésű és kényelmes szobákat kínál átutazó vendégeknek, diákcsoportok, illetve osztálykirándulások részére is.

Nézzen körül nálunk Websétával! Klikkeljen a lenti fotóra!

Nagyobb bevásárló központok: Metro, Auchan, Praktiker és a városkapu bevezető útvonalán található ELI Lézerközpont a Tisza CORNER Hotel közelében található. A Szeged Plaza és egy horgásztó a másik irányban szintén könnyen megközelíthető.

Legyen a vendégünk! Foglalja le szállását a Tisza Corner Hotelben!

SZOBAFOGLALÁS

 

Rólunk írták: "Szép környezet és szépen berendezett, kényelmes szoba; jó ellátás, udvarias személyzet." B.Ferencné (2012. december).
Tekintse meg további vendégértékeléseinket is!

Kisgyermekes családok részére újszegedi szállodánk, a Tisza Sport Hotel szolgáltatásait ajánljuk.

Foglaljon szállást ÚJ partnerszállodánkban, a Tisza Alfa Hotelben: www.alfahotelszeged.hu


szeged hotel, szállás Szeged, sálloda Szeged, szegedi osztálykirándulás, olcsó szállás Szeged, szgedi albérlet, tranzit hotel Szeged